For fulde

Gardiner

Lad gardinbussen komme hjem til dig. Vi lover at køre pænt. 

Book gardinbussen

Gardiner i lange baner

Gardiner – også kaldet stofgardiner eller gardinlængder – er klassiske bløde gardiner til dine vinduer og døre. Og hos ROOM8 kan du få de flotteste gardinstoffer i lange baner.

Gardiner kan stå alene eller kombineres med anden form for solafskærmning som fx lamelgardiner. Det afhænger af, hvilken funktion du ønsker, at dine gardiner skal imødekomme. Hvis gardinerne er tiltænkt som ren æstetik, der ikke skal trækkes for, kan det være godt at supplere med anden form for solafskærmning, fx persienner. Det afhænger helt af dine ønsker og behov, og dét skal vi hos ROOM8 nok hjælpe dig med.

Akustikkens

gode ven

Tidens arkitektur og design med store åbne rum og hårde materialer indbyder til brug af gardiner som blød kontrast. Gardinernes lange, bløde længder er med til at give rummene en god akustik. Hos ROOM8 ser vi gardiner som akustikkens god ven.

Foruden god akustik skaber gardiner personlighed i hjemmet, så du ved hjælp af lange længder kan sætte et unikt udtryk på dit hjem.

Vi er på vej

hjem til dig

Vi står klar til at hjælpe dig med dine nye gardiner til dine vinduer og døre.

Book vores gardinbus helt gratis og uforpligtende. Du kan booke online eller kontakte din nærmeste ROOM8, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt inden for 2 arbejdsdage. Vi finder et tidspunkt, der passer ind i din kalender, og så er vi på vej hjem til dig med gardinbussen. Helt enkelt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner. 

Med eller uden

mørklægning

Når du skal have nye lange bløde stofgardiner til dit hjem, kan du vælge med eller uden mørklægning. Hos ROOM8 er vi helt med på, at forskellige rum kræver forskellige behov. Så når du vælger dine stofgardiner hos ROOM8, kan vi tilbyde en masse flotte tekstiler med og uden mørklægning. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8. Så finder vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender, hvor vi kommer hjem til dig. Her kan du i ro og mag se og mærke forskellige stofgardiner med og uden mørklægning.

Monteringstyper

Indvendig montering

Når du vælger gardiner til dine vinder, skal du også vælge, hvordan gardinerne skal hænge i dit vindue. Billedet ovenfor viser indvendig montering af stofgardiner. Her er karmen synlig. Vi monterer selvfølgelig gardinerne for dig.

Udvendig montering

Når du vælger gardiner, skal du også forholde dig til, hvordan de skal hænge i dit vindue. Ovenfor vises et billede af udvendig montering, hvor karmen er skjult af gardinerne. Vi står naturligvis for monteringen. 

Montering ved dør

Når du vælger gardiner til din dør, kan du på ovenstående billede se, hvordan de kommer til at blive monteret på din dør. Vi står naturligvis for monteringen, men nogle gange er det meget rart at kunne visualisere sig slutresultatet.

Muligheder ved gardiner

Gardin i én side

Når du skal have nye gardiner, kan du vælge, skal du vælge, hvordan de skal være placeret i dine vinduer. Ovenfor vises gardiner, der er i én side. Du kan selv bestemme, om de skal være i højre eller venstre side.

Gardiner i begge sider

Når du skal have nye gardiner, skal du vælge, hvordan de skal hænge i dine vinder. Ovenfor hænger gardiner i hver sin side. Når de trækkes for, mødes gardiner på midten. 

Afslutninger på gardiner

32 mm rynkebånd

Når du skal have nye gardiner, skal du vælge afslutning på dine gardiner. Ovenfor vises en helt klassisk afslutning med en afslutning med rynkebånd på 32 mm i højden. Vi kalder det en standardafslutning.

70 mm rynkebånd

På billedet ovenfor vises en afslutning med rynkebånd, der er lidt højere den den foregående standardafslutning. Rynkebådet måler 70 mm i højden. 

Stropper

Når du skal vælge afslutning på dine gardiner, kan du få en afslutning med stropper. Stropperne hænger på en stang, hvor stropper kører på. 

Kovser

Ovenfor vises en afslutning, der hedder korser. Kovserne er de runde metalring, der bruges som indvendig forstærkning, som gardinerne kan køre på. 

Syede læg

På billedet ovenfor vises syede læg som afslutning. Det er en måde at give liv til gardinet - helt ligesom de andre afslutninger, bare på hver sin måde.

3 syede læg

Billedet ovenfor viser en afslutning, der ligner den foregående afslutning. Der er bare tre syede læg i frem for to. 

BOOK ET BESØG

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

ROOM8