Solafskærmning til vinduer

Har du brug for afskærmning af vinduer? Der er mange muligheder for solafskærmning, uden at det bliver helt mørkt.

Book vores gardinbus gratis og uforpligtende
Plissegardiner som solafskærmning fra ROOM8

Hvad er solafskærmning?

Forskellige former for solafskærmning

Der er mange former for solafskærmning, og hver form har sine styrker. Lamelgardinets forse er eksempelvis, at du selv kan bestemme, hvordan lysindfaldet skal være, da lamellerne drejes 180 grader om en akse. 
Plisségardinets styrke derimod er, at det kan være fleksibelt i forhold til top og bund af dit vindue. Vælger du ekspempelvis Lux Top-Bottom Split, eller Lux Top-Bottom kan du styre gardinerne både oppefra og ned samt nedefra og op, så du kan skifte mellem udsyn i toppen af dit vindue og udsyn i bunden af dit vindue.

Hver form for solafskærmning har altså sin styrke, og vi vil gerne hjælpe med at finde de helt rigtige gardiner og solafskærmning hjem til dig. 

Fordele ved solafskærming

Der findes mange fordele ved at anskaffe sig solafskærmning. Nedenfor er vi kommet med 3 bud til fordele ved solafskærmning.

1. Hvis du ønsker at forhindre direkte sol, så der ikke bliver for varmt eller ønsker at forhindre blænding fra direkte sol, så er solafskærmning et godt valg.

2. Derudover er en indvendig solafskærming let at montere samt udskifte, hvis du ønsker variation eller en anden model. 

3. Solafskærming er derudover også en effektiv og økonomisk måde at regulere temperaturen på i et rum. 

BOOK GARDINBUSSEN

Med et besøg af gardinbussen kan du i ro og mag se vores store udvalg af gardiner. Du får professionel sparring om gardinløsninger, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Et besøg af gardinbussen er gratis og ganske uforpligtende. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  
ROOM8 samarbejder med Groovi, som er leverandør på vores gardinsortiment.

Med venlig hilsen