Rullegardiner efter mål

Hos ROOM8 går vi op i hver centimeter, når vi laver rullegardiner efter mål. Hos os får du rullegardiner, der passer som hånd i handske til dine vinduer.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Skarpt og enkelt rullegardin

Et rullegardin er skarpt og enkelt i sit udtryk. Gardinet rulles op og ned med en diskret kæde, så det er nemt at betjene. Med et rullegardin får du, helt enkelt, en klassisk måde at skærme af for solen. 

Når du vælger rullegardiner fra ROOM8, har du et væld af muligheder. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og materialer, så du får de helt rigtige gardiner til dit hjem. Derudover kan du vælge mellem klassiske rullegardiner og rullegardiner med mørklægning – alt efter behov. Hos ROOM8 ved vi, at hvert rum kræver forskellige gardiner, så vores muligheder er mange.  

Rullegardiner med mørklægning

Når du skal have nye rullegardiner, kan du vælge mellem rullegardiner, hvor dagslyset trænger igennem, eller hvor lyset holdes ude. Hos ROOM8 kan du få rullegardiner i begge varianter. Vi ved, at forskellige rum kræver forskellige gardiner. I et soveværelse kan det eksempelvis være rart med mørklægningsrullegardiner, mens lyset gerne må fylde i en stue. Men det er helt afhængig af behov.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende online, eller kontakt din nærmeste ROOM8. Så finder vi en tid, der passer ind i din kalender. Med gardinbussen kan du i ro og mag se og mærke de forskellige tekstiler hjemme hos dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.   

Montering af rullegardiner

Når du skal have nye rullegardiner, kan du vælge mellem to forskellige former for montering. Vi står naturligvis for selve monteringen. Du skal bare tage stilling til, hvad du bedst kan lidt. Nedenfor vises de to forskellige muligheder. Vi skal nok vejlede dig, når vi kommer hjem til dig med gardinbussen. Indtil da kan du bare se på de forskellige muligheder. 

Indvendig montering af rullegardiner

Rullegardinet ovenfor er med indvendig montering. Vi monterer naturligvis dine gardiner, men du kan vælge, at rullegardinet skal sidde indvendigt i karmen. Det er helt op til dig og din smag. 

Udvendig montering af rullegardiner

Rullegardinet ovenfor er med udvendig montering. Vi står selvfølgelig for monteringen, men du kan vælge, at rullegardinet skal sidde uden på din vindueskarm. Du bestemmer.  

Muligheder ved rullegardiner

Rullegardiner er ikke bare rullegardiner. De kan have mange forskellige udtryk alt afhængig af afslutningen, altså den nederste kant. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder for afslutninger.  

Lige løbegang

Når du skal have nye rullegardiner, skal du vælge afslutning. Ovenfor vises en standardslutning, der har en helt lige løbegang. 

R1

Ovenfor vises en specialafslutning med bølget kant på et rullegardin. 

R2

Ovenfor ses en specialafslutning i et tunnellignende mønster i kanten af et rullegardin. 

R3 - 13 mm hvidt rør

Billedet ovenfor er en afslutning med et form for håndtag. 

R5 - aluliste i alu, hvid eller sort

Ovenfor vises et rullegardin med en synlig aluliste, der fås i alu, hvid eller sort. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen