ROOM8 Randers

Find dine nye gardiner og solafskærmning hos ROOM8 i Randers

Book vores gardinbus gratis og uforpligtende
(Save/Reload to see result)

Køb gardiner og unikt interiør hos ROOM8 Randers

ROOM8 Randers ligger på Torvegade 8, 8900 Randers.

Kom og besøg os i butikken, hvor vi vil byde dig velkommen i vores interiør- og gardinunivers. Du vil kunne finde et stort udvalg af klassiske stofgardiner, persienner, lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner og plisségardiner. Selvom vi endnu ikke har åbnet den fysiske butik i Randers, kan du sagens booke vores gardinbus online. Det er naturligvis gratis og uforpligtende at booke vores gardinbus. Så kontakter vi dig for at finde en tid, der passer ind i din kalender. Vi kommer hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke forskellige gardinprøver. Vi rådgiver og måler op, så du får de helt rigtige gardiner hjem til dig. 

Ud over gardiner og solafskærmning har vi også unikke møbler og interiør til dit hjem. Vi har alt fra betagende borde til vaser, der siger wauw. Indtil vi kan byde dig velkommen i vores boligunivers, kan du gå på opdagelse på vores webshop, hvor du kan tage et kig på et udvalg af vores unikke interiør.

ROOM8 Randers

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Kom og oplev vores gardiner og interiør i Randers

ROOM8 Randers indeholder unikt interiør og skræddersyede gardiner. Vi er vilde med det anderledes og specielle, og vi har udvalgt vores varer efter netop det. Du kan gå på opdagelse i vores flotte butik, hvis du lige som os er til den unikke indretning. 

Vores gardiner er lige som vores interiør unikke. Vores gardiner bliver nemlig lavet specifikt til dine vinduer, så de passer som hånd i handske til dit hjem. Mere unikt kan det ikke blive.

Book vores gardinbus online eller i butik. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i ROOM8 Randers.  

 

Nye gardiner med gardinbus Randers

Bor du i Randers eller omegn, og er du på udkig efter nye gardiner? Så vil vi hos ROOM8 Randers gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem.

Med ROOM8's gardinbus Randers får du professionel råd og vejledning i dit eget hjem. Så kan du mærke og se varerne i ro og mag. Vi måler dine vinduer og døre op, så du er sikret de helt rigtige mål. Det kalder vi opmålingsgaranti, for hos ROOM8 går vi op i hver eneste centimeter.  

Book ROOM8's gardinbus Randers, og vi finder en tid, der passer ind i din kalender.

Vi vil glæde os til at starte gardinbussen.

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen