ROOM8 Frederiksberg

BUTIKSÅBNING PRIMO APRIL! Find dine nye gardiner og et stort udvalg af interiør hos ROOM8 Frederiksberg i København.

Book allerede NU gardinbussen gratis og uforpligtende
(Save/Reload to see result)

Unikt interiør og gardiner hos ROOM8 i København på Frederiksberg

Primo April åbner vi endnu en ROOM8 - denne gang i København på Frederiksberg, der kommer til at ligge på Gl. Kongevej 112, 1550 Frederiksberg.

Vi glæder os til at åbne dørene til vores nye butik, hvor du kommer til at kunne gå på opdagelse i vores showroom med et stort udvalg af gardiner og solafskærmning efter mål. Hos ROOM8 har vi et stort udvalg af klassiske stofgardiner, persienner, lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner og plisségardiner. Selvom vi endnu ikke har åbnet butikken på Frederiksberg, kan du helt gratis og uforpligtende allerede nu booke vores gardinbus. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke de forskellige gardinprøver til dine nye gardiner. Læs mere om processen for nye gardiner.  
Ud over gardiner og solafskærmning har vi også unikke møbler og interiør til dit hjem. Vi har alt fra smukke skåle til stole, der siger wauw.

Indtil vi åbner vores nye butik på Frederiksberg, kan du gå på opdagelse i vores boligunivers online, hvor du kan finde et udpluk af vores interiør

ROOM8 FREDERIKSBERG

Book ROOM8 gardinbus

Interiør og gardiner i København på Frederiksberg

Primo april byder vi dig indenfor til vores vores første ROOM8 på Sjælland, nærmere bestemt i København på Frederiksberg. Her vil vi gerne vise dig vores unikke interiør i form af møbler, lamper og brugskunst. Mange af vores varer er så unikke, at de er lavet i hånden. Det gør, at du ikke lige kan finde frem til nogle lingende andre steder. Foruden vores interiør har vi også unikke gardiner - de er nemlig skræddersyet specifikt til dine vinduer. Du kan allerede nu booke gardinbussen helt gratis og uforpligtende. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til ROOM8 på Frederiksberg primo april 2019.

Gardinbussen København på Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg, i København, i omegnen af København, i Roskilde, i Køge, i Hellerup eller bare på Sjælland, så kommer vi gerne hjem til dig med gardinbussen. Bonus er, at vores gardinbus er gratis og uforpligtende. Vi tilbyder professionel vejledning og råd omkring dine nye gardiner. Med vores gardinbus kan du få lov til at mærke og se stofprøver i ro og mag hjemme hos dig selv, hvor dine nye gardiner faktisk skal hænge. Når du bestiller gardinbussen, vil vi sørge for at måle dine vinduer og døre op, så du er sikret de helt rigtige mål. Det kalder vi opmålingsgaranti, for hos ROOM8 går vi op i hver eneste centimeter.  

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen