ROOM8 Aarhus

Find dine nye gardiner og solafskærmning hos ROOM8 i Aarhus

Book gardinbussen gratis og uforpligtende
(Save/Reload to see result)

Køb gardiner og unikt interiør hos ROOM8 i Aarhus

ROOM8 Aarhus ligger lige i hjertet af Aarhus, nemlig på Banegårdspladsen 2, 8000 Aarhus C.

Kom og besøg os i butikken, og oplev vores showroom med gardiner og solafskærmning. Vi har et stort udvalg af klassiske stofgardiner, persienner, lamelgardiner, foldegardiner, rullegardiner og plisségardiner. Kom og oplev vores gardinunivers, eller book vores gardinbus helt gratis og uforpligtende online eller hos os i butikken. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med dine nye gardiner. Læs mere om processen for nye gardiner her.  

Ud over gardiner og solafskærmning har vi også unikke møbler og interiør til dit hjem. Vi har alt fra rå reoler til lækre loungestole. Gå på opdagelse i vores boligunivers, hvor du kan få inspiration ny indretning samtidig med, at du kan se dine muligheder for nye gardiner og solafskærmning.

ROOM8 Aarhus

Book ROOM8 gardinbus

Kom og oplev vores interiør og gardiner i Aarhus

I hjertet af Aarhus præsenter vi vores store udvalg af unikt interiør og gardiner.

Vi er vilde med det anderledes og specielle, og vi har udvalgt vores varer efter netop det. Besøg os i vores butik i Aarhus, og gå på opdagelse i vores online butik, hvis du vil se et udvalg af vores interiørdel

Vores gardiner er lige som vores interiør unikke. De bliver nemlig skræddersyet til dine vinduer, så de passer som hånd i handske til dit hjem. Mere unikt kan det ikke blive. Book gratis og uforpligtende vores gardinbus online eller i butik.

Kom og besøg os i Aarhus. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen.

Nye gardiner med gardinbus Aarhus

Bor du i Aarhus eller omegn, og er du på udkig efter nye gardiner? Så vil vi hos ROOM8 Aarhus gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dit hjem.

Med ROOM8's gardinbus Aarhus får du professionel råd og vejledning i dit eget hjem. Så kan du mærke og se varerne i ro og mag. Vi måler dine vinduer og døre op, så du er sikret de helt rigtige mål. Det kalder vi opmålingsgaranti, for hos ROOM8 går vi op i hver eneste centimeter.  

Book ROOM8's gardinbus Aarhus, og vi finder en tid, der passer ind i din kalender.

Vi vil glæde os til at starte gardinbussen.

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen