få viden om processen.

Her på siden kan du læse mere om processen for dine nye gardiner.

BOOK GARDINBUSSEN.

LÆR OM PROCESSEN FOR DINE NYE GARDINER.

For at gøre det helt simpelt starter vores gardinproces med, at du booker vores gardinbus hjem til dig. Vi kommer både morgen og aften, hverdag og weekend. Det er op til dig, når det er belejligt med et besøg. Husk at det er gratis og ganske uforpligtende.

Når vi kommer hjem til dig, spørger vi ind til dine ønsker og drømme for gardiner. Herefter fremviser vi forskellige prøver, hvor du i ro og mag kan se vores udvalg af farver og mønstre og føle på de enkelte materialer. Derefter opmåler vi dine vinduer og døre, således du er sikret korrekt opmåling - vi har styr på det, så du skal bare læne dig tilbage!

Inden vi takker af for besøget, sender vi dig et online tilbud på mail. Du kan enten vælge at takke ja til tilbuddet med det samme, men du er naturligvis også velkommen til at sove på det. Det vigtigste for os er, at du har tillid til os og vores ekspertise. Når du har takket ja til tilbuddet er ordren afgivet, og efter ca. 3 uger vil du blive kontaktet af os, hvor vi aftaler tid til montering.

Nu har du nye gardiner. Helt enkelt. Det er den følelse, vi sigter efter, når du vælger ROOM8 som din gardinekspert – helt enkelt og trygt for dig. 

BOOK GARDINBUSSEN

Med et besøg af gardinbussen kan du i ro og mag se vores store udvalg af gardiner. Du får professionel sparring om gardinløsninger, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Et besøg af gardinbussen er gratis og ganske uforpligtende. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  
ROOM8 samarbejder med Groovi, som er leverandør på vores gardinsortiment.

Med venlig hilsen