Processen for nye gardiner

For at gøre det helt kort så starter vores gardinproces med, at du booker vores gardinbus til at komme hjem til dig, så det passer ind i din kalender. Vi kommer både morgen og aften, hverdag og weekend. Det er helt op til dig. Du kan enten booke online eller kontakte din nærmeste ROOM8 for at aftale en tid. Så får du besøg af gardinbussen – helt gratis og uforpligtende.

Når vi kommer hjem til dig, spørger vi ind til dine ønsker og drømme for gardiner. Vi viser dig forskellige prøver, så du i ro og mag kan se og føle diverse materialer og farver på vores produkter. Vi opmåler dine vinduer og døre, så du er sikret korrekt opmåling. Så slipper du for eventuelt at måle forkert. Vi har styr på det, så du skal bare læne dig tilbage. Inden vi takker af for besøget, sender vi dig et online tilbud på mail. Du kan vælge at takke ja til tilbuddet med det samme, eller også kan du lige sove på det. Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at du føler tillid til os og vores ekspertise. Når du har takket ja til tilbuddet og ordren dermed er afgivet, bliver du efter ca. 3 uger kontaktet af os for at aftale tid for montering. Og så har du nye gardiner. Helt enkelt. Det er den følelse, vi sigter efter, når du vælger ROOM8 som din gardinekspert – helt enkelt.  

Book gardinbussen online eller kontakt din nærmeste ROOM8. Så kommer vi hjem til dig. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen