Prismatch Plus på gardiner hos ROOM8

Hos ROOM8 garanterer vi den bedste pris på gardiner og solafskærmning efter mål. Hvordan? Vi matcher konkurrenternes priser og giver yderligere 8 % i rabat. Det kalder vi ROOM8 Prismatch Plus. Det er den bedste kvalitet til den bedste pris.

Sådan får du ROOM8 Prismatch Plus:
Får du et specificeret tilbud på en identisk vare til lavere pris fra én af vores konkurrenter, matcher ROOM8 prisen og giver dig yderligere 8 % i rabat. Et specificeret tilbud er en detaljeret oversigt over, hvad hver post i tilbudet omfatter. Hvis det specificerede tilbud fra os og én af vores konkurrenter skulle være det samme, giver vi ligeledes 8 % i rabat. ROOM8 Prismatch Plus gælder den samlede løsning, dvs. også på syning og montering.

Det eneste, vi har brug for, er dokumentation for konkurrentens specificerede tilbud. Hvis tilbuddet er fra en anden webshop, skal du bare vedlægge et skærmprint som dokumentation. Det skal tydeligt angive vare og pris samt dato og klokkeslæt for, hvornår skærmbilledet er taget. Så let er ROOM8 Prismatch Plus.

Varer, der er omfattet af ROOM8 Prismatch Plus:
ROOM8Prismatch Plus gælder for identiske varer inden for stofgardiner, plisségardiner, persienner, rullegardiner og lamelgardiner. Identiske varer er varer af samme type, variant, farve, størrelse mv.

ROOM8 Prismatch Plus omfatter varer fra konkurrenterne inden for mærkevarer som LuxaFlex, Faber, Kvadrat, Pagunette, Stila mv. Konkurrenternes egne produkter og private label er derfor ikke omfattet af ROOM8 Prismatch Plus.  

Book gardinbussen
Vi glæder os til at hjælpe dig med alt inden for gardiner og solafskærmning. Book gardinbussen helt gratis og uforpligtende på rm8.dk, eller kontakt din nærmeste ROOM8.

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen