Musetrappe eller

plisségardin

Når vi skal beskrive plisségardinet helt simpelt, så sammenligner vi det med en musetrappe. 

Book vores gardinbus

Let og lækkert med plisségardiner

Et plisségardin er et enkelt og diskret design til dine vinduer. Det skærmer af for solen uden nødvendigvis at lukke lyset ude. Hos ROOM8 kan du nemlig få forskellige slags plisségardiner, der kan hejses op og ned i både top og bund. 

Med et plisségardin får du et let udtryk til din bolig. Gardinet kan trækkes helt ned, så dit vindue eller din dør bliver afskærmet. Hvis du ønsker fuldt udsyn, kan det skubbes helt op i toppen af vinduet eller døren, så gardinet fylder minimalt. Det gør netop plisségardinet til en gardinløsning med et let og diskret udtryk. Det er bare én af mange løsninger med et plissegardin. Hvad du skal vælge afhænger af dine ønsker og behov.

Helt kort vil vi kalde plisségardinet for let og lækkert.

Mulighed på mulighed med

plisségardiner

Når du vælger plisségardiner hos ROOM8, har du mange muligheder for at give dit hjem et unikt udtryk. Vores plisségardiner fås nemlig i mange forskellige kvaliteter, farver og størrelser.  Derudover er der flere forskellige betjeningsmulighed, så vi vil gerne love dig, at du vil kunne finde de helt rigtige gardiner hjem til dig. 

Så klicheen ’kun fantasien sætter grænser’ kan vi vist roligt bruge på plisségardinets muligheder, når du vælger dine gardiner hos ROOM8.

Vi ser det som mulighed på mulighed, og vi vil glæde os til at hjælpe dig med at vælge. 

Mørklægning med

plisségardiner

Når du vælger plisségardiner, kan du vælge med og uden mørklæggende effekt. Hvert rum har sit behov, og dét kan du tage høje for, når du køber dine plisségardiner hos ROOM8. 

I dit soveværelse har du alt andet lige mere behov for mørklægning end i din stue. Så du kan sagtens vælge med mørklægning i ét rum og uden mørklægning i et andet. Det er helt op til dig og dine behov. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller kontakt din nærmeste ROOM8. Så finder vi en tid, der passer ind i din kalender. Gardinbussen kommer hjem til dig, så du i ro og mag kan se de forskellige stofprøver til dine plisségardiner. Så kan du se og mærke forskellen på plisségardiner med og uden mørklægning. 

Monteringstyper for plisségardiner

Når du skal have nye plisségardiner, er der også liiiige montering. Den står vi naturligvis for. Du skal bare tage stilling til, hvad du bedst kan lide. Nedenfor kan du se indvendig og udvendig montering. Det handler egentlig bare om synligheden af karmen i dit vindue.
Nogle typer af plisségardiner kræver en bestemt montering, men det skal vi selvfølgelig nok vejlede dig om. Du skal bare læne dig tilbage - du er i de bedste hænder. 

Indvendig montering sg plisségardiner

Når du skal have nye plisségardiner, kan du vælge, om de skal monteres inden i karmen eller uden på karmen. Vi skal naturligvis nok stå for monteringen. Ovenfor kan du se et billede af indvendig montering, hvor karmen er synlig.

Udvendig montering af plisségardiner

Når du skal have nye plisségardiner, kan du vælge mellem indvendig eller udvendig montering. Vi står naturligvis for monteringen. Ovenfor kan du se, hvordan udvendig montering ser ud. Ved udvendig montering er karmen skjult, når du ruller plisségardiner ned.

Muligheder for plisségardiner

Et plisségardin er ikke bare et plisségardin. Der er forskellige typer alt afhænge af smag og behov. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder. Vi vejleder dig naturligvis, når vi kommer hjem til dig med gardinbussen. Indtil da kan du jo bare udforske de forskellige muligheder. 

Frihænger

Ovenfor vises et klassisk plisségardin med snorebetjening. Du kan vælge listefarver i hvid, alu eller sort.

Lux Frihænger

Billedet ovenfor viser en lydsvag snorebetjening uden synlige beslag set forfra. Plisségardinet har eksklusiv over- og underliste, der fylder mindre i vinduet. Så dette plisségardin er egentlig en luksusudgave af det første plisségardin "Frihænger". Du kan vælge mellem listefarver i hvid, alu og sort.

XL

Ovenfor vises et plisségardin med snorebetjening, hvor plisseringerne har en højde på 49 mm. Så dette plisségardin er egentlig en stor udgave af "Frihænger", der vises som den første. Listefarverne fås i hvid, alu og sort. 

Lux Lift

Ovenfor vises et plisségardin med storefri betjening. Gardinet justeres ved et let træk og skub i underlistens greb. Listefarver fås i hvid, alu og sort.

Lux Top-Bottom Split

Billedet ovenfor viser et plisségardin, der har snorebetjening i begge sider. Snoren i højre side styrer bunden, mens snoretrækket i venstre side styrer toppen. Med dette plisségardin får du enkelt betjening nedefra og op samt oppefra og ned. Du kan vælge mellem listefarver i hvid, alu og sort.

Lux Top-Bottom

Ovenfor er en udspændt plissé med snorefri betjening. Her får du en trinløs betjening nedefra og op samt oppefra og ned. Listefarverne fås i hvis, alu og sort. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen