Kig ud

men ikke ind

Persienner er en klassisk løsning, fordi de er fleksible.  Lad os hjælpe dig med dine nye persienner.  

Book gardinbussen

En elsket løsning

Persienner er det klassiske valg, når det kommer til solafskærmning. En persienne består af en række parallelle lameller lavet af aluminium. Designet givet et enkelt og let udtryk. Persiennernes force er deres mulighed for at kunne skabe privatliv, samtidig med at du kan bevare udsyn og lysindfald. Det gør dem til en elsket løsning for solafskærmning.

I alle regnbuens

farver

Hos ROOM8 kan du få dine persienner i et bredt udvalg af farver. Så du vil med sikkerhed kunne finde nogle persienner, der stilmæssigt vil matche dit hjem.

Vi vil glæde os til at vise dig vores udvalg. Book gardinbussen online, eller kontakt din nærmeste ROOM8.   

Monteringstyper

Indvendig montering

Når du skal have nye persienner, skal du vælge, om du vil have indvendig eller udvendig montering. Vi skal selvfølgelig nok stå for monteringen. Ovenfor vises et billede af indvendig montering, hvor katten vises.

Udvendig montering

Når du skal have nye persienner, kan persiennerne monteres indvendigt eller udvendigt. Vi skal naturligvis nok stå for monteringen. Ovenfor vises et billede af udvendig montering, hvor karmen skjules ved nedrulning af persiennerne.  

BOOK ET BESØG

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

ROOM8