Persienner efter mål

På udkig efter persienner, der passer som hånd i handske til dine vinduer? 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Persienner - en elsket gardinløsning

Persienner er det klassiske valg, når det kommer til solafskærmning. En persienne består af en række parallelle lameller lavet af aluminium. Designet givet et enkelt og let udtryk. Persiennernes force er deres mulighed for at kunne skabe privatliv, samtidig med at du kan bevare udsyn og lysindfald. Det gør dem til en elsket løsning for solafskærmning, når du skal vælge nye gardiner.

Farvede persienner

Hos ROOM8 kan du få dine persienner i et bredt udvalg af farver. Så du vil med sikkerhed kunne finde nogle persienner, der farvemæssigt vil matche dit hjem. Vores farvepalet er nærmest hele regnbuens farver, og hvis du ikke er til farver, har vi også helt klassiske persienner i fx hvid, sort, aluminium. Så vi kan godt love dig, at du ikke skal gå forgæves efter hverken farverige eller klassiske persienner, når du booker gardinbussen hos ROOM8.

Vi vil glæde os til at vise dig vores udvalg af klassiske og farvede persienner. Book gardinbussen online, eller kontakt din nærmeste ROOM8.   

Montering af persienner

Og hvordan skal dine nye persienner så hænge? Vi skal nok montere dem for dig - du skal bare have lov til at se muligheder for, hvordan det kommer til at se ud. Nedenfor kan du se to forskellige monteringer, nemlig indvendig og udvendig montering. Det handler egentlig bare om karmens synlighed. Så foretrækker du, at karmen er synlig eller gemt væk ved nedrullede persienner? Det vil vi lade dig afgøre. Det er bare et spørgsmål om smag. 

Indvendig montering af persienner

Når du skal have nye persienner, skal du vælge, om du vil have indvendig eller udvendig montering. Vi skal selvfølgelig nok stå for monteringen. Ovenfor vises et billede af indvendig montering, hvor karmen vises.

Udvendig montering af persienner

Når du skal have nye persienner, kan persiennerne monteres indvendigt eller udvendigt. Vi skal naturligvis nok stå for monteringen. Ovenfor vises et billede af udvendig montering, hvor karmen skjules ved nedrulning af persiennerne.  

Effektiv afskærmning med en persienne

Persienner fra ROOM8
Persienner som solafskærmning fra ROOM8

En fleksibel løsning med persienner

Billige persienner

Book gardinbussen
Persienner på mål fra ROOM8
(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen