Opmålingsgaranti

Hos ROOM8 er vi eksperter i gardiner efter mål. Vi er faktisk så gode til at måle op, at vi giver dig opmålingsgaranti, når du køber dine gardiner hos ROOM8. Og hvad betyder det? Nu skal du høre.

Vi måler dine vinduer og døre op, og leverer gardiner der passer som hånd i handske hjem til dig. Hvis vi, mod forventning, skulle have målt forkert, måler vi dine vinduer og døre igen, så du får de helt perfekte gardiner. Vi garanterer dig hermed den rigtige opmåling.

Når du bestiller gardiner hos ROOM8, slipper du altså for selv at måle op, og dermed måle forkert. Det kan nemlig blive en ret dyr løsning selv at måle op. Med ROOM8’s opmålingsgaranti er du sikret perfekte gardiner til dine vinduer og døre.

Opmålingsgarantien gælder i 14 dage fra vores montering af dine gardiner. Så du har altid 14 dage til at kigge gardinerne efter i sømmene. Vi regner dog ikke med, at du får brug for vores opmålingsgaranti, for vi er præcise og grundig i vores opmålinger. Vi er dog samtidig mennesker, så hvis vi en dag skulle måle forkert, skal du bare tage det helt roligt – vi retter altid vores fejl.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende, enten online eller hos din nærmeste ROOM8.

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen