FÅ VIDEN OM Opmålingen.

Her på siden kan du læse mere om opmålingsprocessen for dine nye gardiner.

BOOK GARDINBUSSEN.

Opmålingsgaranti. din sikkerhed.

Hos ROOM8 er vi eksperter i gardiner efter mål. Vi er faktisk så gode til at måle op, at vi giver dig opmålingsgaranti, når du køber dine gardiner hos os. Og hvad betyder det? Jo, nu skal du høre..

Vi måler dine vinduer og døre op, og leverer gardiner der passer perfekt hjem til dig. Hvis vi, mod forventning, skulle have målt forkert, måler vi dine vinduer og døre igen, således du får de helt perfekte gardiner. Vi garanterer dig hermed den rigtige opmåling.

Når du bestiller gardiner hos ROOM8, slipper du på den måde for at selv at måle op og eventuelt måle forkert. Det kan nemlig blive en bekostelig affære. Med ROOM8’s opmålingsgaranti er du sikret perfekte gardiner til dine vinduer og døre.

Opmålingsgarantien gælder i 14 dage fra vores montering af dine gardiner, hvor du har mulighed for at kigge gardinerne efter i sømmene. Vi regner dog ikke med, at du får brug for vores opmålingsgaranti, da vi er præcise og grundig i vores opmålinger. Vi er dog samtidig mennesker, så hvis vi en dag skulle måle forkert, skal du bare tage det helt roligt – vi retter altid vores fejl.

BOOK GARDINBUSSEN

Med et besøg af gardinbussen kan du i ro og mag se vores store udvalg af gardiner. Du får professionel sparring om gardinløsninger, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Et besøg af gardinbussen er gratis og ganske uforpligtende. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  
ROOM8 samarbejder med Groovi, som er leverandør på vores gardinsortiment.

Med venlig hilsen