LAMELGARDINER

Hos ROOM8 går vi op i hver en centimeter, når vi laver lamelgardiner efter mål. Få de perfekte gardiner til dine vinduer.

FLEKSIBEL LØSNING MED

LAMELGARDINER.

Et lamelgardin er en fleksibel gardinløsning i den forstand, at du har rig mulighed for at styre mængden af lys, der skal lukkes ind. Det svarer lidt til persienner -
bare med vertikale lameller frem for horisontale.

Foruden at være en fleksibel løsning til at styre lyset, er lamelgardiner perfekte til store vinduer. Så hvis du har store vinduer, kan lamelgardiner være en oplagt løsning.

Når du køber dine lamelgardiner hos ROOM8, køber du lamelgardiner efter mål. Vi ved, at der kan være stor forskel på vinduer, så derfor måler vi alle dine vinduer op, så hvert vindue får et lamelgardin, der passer som hånd i handske.

LAMELGARDINER

I HØJ KVALITET

Lamelgardiner er velegnet til vinduer til kip, eller hvor man ønsker differentierede længder i samme løsning. Når du skal have nye lamelgardiner, kan du vælge mellem vores lameller som mørklægningslameller eller blot som helt klassiske lameller.

Hos ROOM8 tilbyder vi gardiner i høj kvalitet, men til gode priser! Derudover har vi opmålingsgaranti hvilket betyder, at vi lover dig den rigtige opmåling. Hvis vi, mod forventning, skulle måle forkert, så kommer vi bare igen og måler dine vinduer op og skrifter gardinerne ud på vores regning. 

INDVENDIG MONTERING

UDVENDIG MONTERING

INDVENDIG MONTERING

UDVENDIG MONTERING