På rad og række med lamelgardiner

Det er sådan, vi kan lide vores lamelgardiner. Lad os vise dig vores udvalg af de snorlige lameller.

Book gardinbussen

Flotte og funktionelle lameller

Lamelgardinet er både flot og funktionelt. Lamellerne skaber rene linjer i dine vinduer, samtidig med at du kan styre, hvor meget lys der skal være i rummet. Det er kort sagt en meget fleksibel løsning, når du skal vælge nye gardiner.

Fleksibel løsning med lamelgardiner

Mørklægning med lamelgardiner

Når du skal have nye lamelgardiner, kan du vælge med eller uden mørklægning. Hos ROOM8 ved vi, at der er forskel på, hvor meget sollys der skal lukkes ind i hjemmets enkelte rum. I en stue er lyset mere velkomment end i et soveværelse. Men det afhænger helt og aldeles af dig og dine behov. Når du køber lamelgardiner hos ROOM8 har du i hvert fald muligheden for slev at vælge. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8. Så kommer vi hjem til dig, når det passer ind i din kalender. Her kan du i ro og mag se og mærke på forskellige lameller, så du kan se forskellen med og uden mørklægning.

Monteringstyper for lamelgardiner

Når du skal have nye lamelgardiner, kan de monteres på to måder i forhold til karmen i dit vindue. Selve monteringen skal du ikke tænke på. Du skal bare vælge, hvad du synes er pænest. Er det indvendig eller udvendig montering? Det hele handler om karmens synlighed. Nedenfor kan du se de forskellige monteringsmuligheder.  

Indvendig montering af lamelgardiner

Når du vælger nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indvendigt eller udvendigt i din karm. Vi står naturligvis for monteringen. Ovenfor ser du indvendig montering af lamelgardiner, hvor karmen er synlig.

Udvendig montering af lamelgardiner

Når du skal vælge nye lamelgardiner, skal du vælge, om du vil have indvendig eller indvendig montering. Vi skal naturligvis nok montere gardinerne. Ovenfor vises et billet af udvendig montering, hvor karmen er skjult bag lamelgardinerne. 

Indvendig montering af lamelgardiner

Når du skal have nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indeni karmen eller udenpå karmen. Ovenfor ser du et billede af indvendig montering af skrå lamelgardiner, hvor karmen er synlig. Vi står naturligvis for monteringen. 

Udvendig montering af lamelgardiner

Når du skal have have nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indvendigt eller udvendigt. Ovenfor vises et billede, hvor lamelgardinerne er monteret udenpå karmen, så karmen er skjult bag lamelgardinerne. Vi står naturligvis for monteringen. 

Muligheder ved lamelgardiner

Lamelgardiner kan, overraskende nok, trækkes for. Men der er forskellige muligheder for, hvor kædetrækket skal sidde i forhold til lamellerne. Nedenfor kan du se dine muligheder. Det kan jo være, at det ville være smartest med kædetræk i højre side i forhold til en bestemt væg i din stue. Vi skal naturligvis nok rådgive dig, når vi kommer hjem til dig med gardinbussen. Men indtil da kan du jo lige læse lidt om de forskellige muligheder, hvis du skulle have lyst. 

Model L1 og L1F

Når du skal have nye lamelgardiner, kan du vælge, at kædetrækket skal være i den ene side men lamellerne i den anden side som vist ovenfor. Hvis du hellere vil have det spejlvendt, kan det sagtens lade sig gøre.

Model L2 og L2F

Ovenfor vises et billede af lameller og kædetræk i samme side. Hvis du fortrækker det spejlvendt, er det også muligt.

Model L3 og L3F

Ovenfor ser du et billede af lamellerne, der hænger i begge sider med kædetræk i den ene side. Hvis du ønsker kædetrækket spejlvendt, kan det sagtens lade sig gøre. Når du trækker lamellerne for, vil de ved denne model mødes på midten.

Model L4 + L5 (skrå)

Ovenfor vises et billede af skrå lameller. Kædetrækket sidder i vinduets høje side, og når lamellerne trækkes for, bliver de trukket for mod vinduets lave side som indikeret med pilene. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen