lamelgardiner på rad og række

Det er sådan, vi kan lide vores lamelgardiner. Lad os vise dig vores udvalg af de snorlige lameller.

Book gardinbussen GRATIS og uforpligtende

Lamelgardiner på mål

Når du køber dine lamelgardiner hos ROOM8, køber du lamelgardiner efter mål. Vi ved, at der kan være stor forskel på vinduer, så derfor måler vi alle dine vinduer op, så hvert vindue får et lamelgardin, der passer som hånd i handske. Og vi går op i hver centimeter, så du kan roligt læne dig tilbage, når vi måler op. Vi har nemlig opmålingsgaranti. Det betyder, at vi lover dig den rigtige opmåling. Hvis vi, mod forventning, skulle måle forkert, så kommer vi bare igen og måler dine vinduer op og skrifter gardinerne ud på vores regning. Du skal du ikke bøde for vores fejl. Det sker dog sjældent, men vi er jo alle bare mennesker.     

Lamelgardiner fra ROOM8

Fleksibel løsning med lamelgardiner

Lamelgardiner med mørklægning

Når du skal have nye lamelgardiner, kan du vælge mellem vores lameller som mørklægningslameller eller blot som helt klassiske lameller. Hos ROOM8 ved vi, at der er forskel på, hvor meget sollys der skal lukkes ind i hjemmets enkelte rum. I en stue er lyset ofte mere velkomment end i et soveværelse. Men det afhænger helt og aldeles af dig og dine behov. Når du køber lamelgardiner hos ROOM8, har du i hvert fald muligheden for selv at vælge. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8. Så kommer vi hjem til dig, når det passer ind i din kalender. Her kan du i ro og mag se og mærke på forskellige lameller, så du kan se forskellen med og uden mørklægning.

Montering af lamelgardiner

Når du skal have nye lamelgardiner, kan de monteres på to måder i forhold til karmen i dit vindue. Selve monteringen skal du ikke tænke på. Du skal bare vælge, hvad du synes er pænest. Er det indvendig eller udvendig montering? Det hele handler om karmens synlighed. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder for opsætning af lamelgardiner.  

Indvendig montering af lamelgardiner til firkantede vinduer

Når du vælger nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indvendigt eller udvendigt i din karm. Vi står naturligvis for monteringen. Ovenfor ser du indvendig montering af lamelgardiner, hvor karmen er synlig.

Udvendig montering af lamelgardiner til firkantede vinduer

Når du skal vælge nye lamelgardiner, skal du vælge, om du vil have indvendig eller indvendig montering. Vi skal naturligvis nok montere gardinerne. Ovenfor vises et billet af udvendig montering, hvor karmen er skjult bag lamelgardinerne. 

Indvendig montering af lamelgardiner til skråvinklede vinduer

Når du skal have nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indeni karmen eller udenpå karmen. Ovenfor ser du et billede af indvendig montering af skrå lamelgardiner, hvor karmen er synlig. Vi står naturligvis for monteringen. 

Udvendig montering af lamelgardiner til skråvinklede vinduer

Når du skal have have nye lamelgardiner, skal du vælge, om de skal monteres indvendigt eller udvendigt. Ovenfor vises et billede, hvor lamelgardinerne er monteret udenpå karmen, så karmen er skjult bag lamelgardinerne. Vi står naturligvis for monteringen. 

Muligheder ved lamelgardiner

Lamelgardiner kan, overraskende nok, trækkes for. Men der er forskellige muligheder for, hvor kædetrækket skal sidde i forhold til lamellerne. Nedenfor kan du se dine muligheder. Det kan jo være, at det ville være smartest med kædetræk i højre side i forhold til en bestemt væg i din stue. Vi skal naturligvis nok rådgive dig, når vi kommer hjem til dig med gardinbussen. Men indtil da kan du jo lige læse lidt om de forskellige muligheder, hvis du skulle have lyst. 

Model L1 og L1F

Når du skal have nye lamelgardiner, kan du vælge, at kædetrækket skal være i den ene side men lamellerne i den anden side som vist ovenfor. Hvis du hellere vil have det spejlvendt, kan det sagtens lade sig gøre.

Model L2 og L2F

Ovenfor vises et billede af lameller og kædetræk i samme side. Hvis du fortrækker det spejlvendt, er det også muligt.

Model L3 og L3F

Ovenfor ser du et billede af lamellerne, der hænger i begge sider med kædetræk i den ene side. Hvis du ønsker kædetrækket spejlvendt, kan det sagtens lade sig gøre. Når du trækker lamellerne for, vil de ved denne model mødes på midten.

Model L4 + L5 (skrå)

Ovenfor vises et billede af skrå lameller. Kædetrækket sidder i vinduets høje side, og når lamellerne trækkes for, bliver de trukket for mod vinduets lave side som indikeret med pilene. 

Billige lamelgardiner i høj kvalitet

Book gardinbussen
(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen