Inspiration til gardiner

Der er så mange muligheder, når man skal have nye gardiner. Der er gardintyper, materialer, farver, vinduestyper, behov, stil osv. Vi vil gerne være med til at komme med inspiration til gardiner hjemme hos dig. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Gardininspiration - funktion og æstetik

Hos ROOM8 vil vi gerne give inspiration til, hvad gardiner kan bruges til, og hvordan de kan styles. Gardiner kan nemlig være både et praktisk element i et hjem og et indretningselement i æstetisk forstand.

Når gardiner fungerer som et praktisk element i boligen, kan deres funktion være eksempelvis afskærmning for sol og indkig. Og det er jo noget af en funktion. Hos ROOM8 vil vi dog gerne pointere, at gardiner kan mere end at være en funktion. De kan anvendes som en del af din indretning og virkelig give dét, vi kalder en rigtig wauw-effekt til dit hjem. Her kan du sætte et unikt præg på din indretning ved at vælge sammensætningen af farve, mønster og stof, der netop passer til dit hjem.

Med et miks af funktion og æstetik er gardiner den ultimative tilføjelse til boligen. Og vi vil gerne vise en masse gardininspiration til dig. Få gardininspiration hjemme i din egen stue med gardinbussen. Book gardinbussen gratis og uforpligtende - og du vil få professionel rådgivning omkring hele paletten med gardiner. 

Gardinguide

Det kan være svært at finde de helt perfekte gardiner til dig og dit hjem. ROOM8 har derfor i de kommende afsnit valgt at fokusere på, hvad du som kunde skal være opmærksom på, når du køber gardiner til boligens forskellige rum. Det er en mini-gardinguide til gardiner i boligens forskellige primære rum. 

Guiden er ment som inspiration til gardiner. Vi skal selvfølgelig nok tage højde for det hele, når du booker gardinerbussen. Hos ROOM8 kan du altid booke gardinbussen gratis og uforpligtende. 

Nedenfor kan du læse om gardiner til de forskellige rum.  

Inspiration til Gardiner til stuen

Stuen er formentligt det mest centrale rum og samlingsstedet for familien. Så hvorfor ikke gøre noget ud af gardinerne? 

Måske du har brug for at skærme af for indkig samtidig med, at du gerne vil have solens stråler ind. Det kan du få ved at vælge persiennerne Lux Top-Bottom Split eller Lux Top-Bottom, hvor du har mulighed for at styre både bunden og toppen af gardinet. På dén måde kan du skærme af for indsyn i bunden af din vindue, men stadig får lys ind i toppen af vinduet, så du har udsyn til sol og himmel.

Gardiner har også en afgørende funktion, når du ikke er hjemme. Med gardiner som solafskærmning får dine møbler en længere levetid, da dine møbler undgår at blive falmet. Så lad gardinerne få plads i stuen. Vi lover dig, at du ikke vil fortryde det.

Inspiration til gardiner til køkkenet

I køkkenet skal du være opmærksom på strint og madpletter fra vask, komfur og madlavning generelt. Det lyder så kedeligt at skulle tænke i praktikker - det ved vi godt - men det ville nu være ærgerligt at have plettede lyse stofgardiner hængende, fordi det sprøjter fra panden på komfuret. I nærheden af komfuret ville eksempelvis persienner være ideelle, da de hurtigt kan tørres af med en våd klud. Er vinduet placeret andet sted, kan eksempelvis plisségardiner eller stofgardiner også være gode valg.

Og husk, bare fordi nogle vinduers placering i køkkenet inviterer til en praktisk gardinløsning, betyder det ikke, at gardinerne behøver at være kedelige i deres udtryk. Når du køber gardiner hos ROOM8, kan vi få det praktiske og æstetiske til at gå op i højere enhed.

Inspiration til gardiner til soveværelset

Når du skal have gardiner til dit soveværelse, skal du tænke over dine sovevaner og dine kriterier for god søvn. For nogle mennesker er det eksempelvis afgørende med et mørkt soveværelse for at kunne falde i søvn. For andre er lys ikke ikke en udfordring for en god nats søvn. Hvis du er én af mange mennekser, der finder ro i mørke frem for lys, skal du være opmærksom på mulighederne med mørklægning. Mørklægningsgardiner kommer i alt fra stofgardiner til plisségardiner, og vi har et stort udvalg af flotte farver og tekstiler med mørklægning. Så mulighederne er mange, når du skal finde gardiner med mørklægning til dit soveværelse. 

Foruden lys kan tempetaturer have indvirkning på en god nats søvn. Gardiner kan have en isolerende effekt - når det kommer til at holde både sommersolens stråler og vinterens kuldegys ude af soveværelset.  

Inspiration til gardiner til badeværelset

Badeværelset kan rumme flere forskellige slags gardiner. Ligesom ved køkkenet er der dog nogle mere praktiske end andre. Du kan eksempelvis sagtens have plisségardiner på dit badeværelse - de hører sig ikke kun til stuen. Én af de helt store fordele ved plisségardiner er, at de de fås i udgaver, hvor de kan trækkes både op og ned. På den måde kan du skærme af for indkig til dit badeværelse i den nederste del af vinduet samtidig med, at du får udsyn i den øverste del af vinduet.

Når du booker gardinbussen, giver vi dig professionel sparring omkring, hvilken type gardin der vil egne sig bedst til dit badeværelse. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Med et besøg af gardinbussen kan du i ro og mag se vores store udvalg af gardiner. Du får professionel sparring om gardinløsninger, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Et besøg af gardinbussen er gratis og ganske uforpligtende. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.  

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  
ROOM8 samarbejder med Groovi, som er leverandør på vores gardinsortiment.

Med venlig hilsen