Gardiner til store vinduer

Store vinduer kan være flotte – sådan helt wauw. De giver nærmest adgang til naturen inde fra stuen, og det er en lækker luksus i sig selv. Store vinduer kalder på opmærksomhed, og derfor fortjener de også de helt rigtige gardiner, så det flotte udtryk forbliver intakt. Hos ROOM8 vil vi gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til dine store vinduer.

Kontrollér udsyn og indsyn med gardiner til dine store vinduer

Store vinduer giver ikke alene adgang til udsyn – de giver også adgang til indsyn og sollys. Og nogle gange er det rart at kunne afskærme. Men hvilke gardiner passer så til dine store vinduer? Det kommer helt an på ønsker og behov. Alt afhængig af, om du ønsker at sløre eller helt dække af for indsyn og sollys, er der nogle typer gardiner og solafskærmning, der passer bedre end andre. Og det vil vi gerne vejlede dig omkring.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende

Hos ROOM8 vil vi glæde os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gardinløsning til dine store vinduer. Book gardinbussen helt gratis og uforpligtende på rm8.dk, eller kontakt din nærmeste ROOM8. Vi kommer hjem til dig, så du i ro og mag kan se udvalget af gardiner og solafskærmning til dine store vinduer.     

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen