Gardiner til små vinduer

Lille, mini, smalt, lavt, bitte, snævert, mikro, kort og tyndt. Kært barn har mange navne, og uanset hvordan du beskriver dit lille vindue, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige gardin.

Book vores gardinbus gratis og uforpligtende
Plisségardiner som solafskærmning fra ROOM8

Små gardiner

Hvorfor gardiner til små vinduer?

Der kan være flere forskellige grunde til at få gardiner til dine små vinduer. Skal gardinerne til dine små vinduer skærme af for solen? Eller skal de lukke af for indkig? Der er flere forskellige forhold, vi tager hensyn til, når vi rådgiver om gardiner. Vi ved, hvad vi skal spørge ind til for at give dig den bedste gardinløsning til dine små vinduer. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen