NYT GARDIN TIL DIT OVENLYSVINDUE?

Hos ROOM8 har vi et stort udvalg af gardiner til dit ovenlysvindue. Du kan få alt fra et rullegardin til et plisségardin med og uden mørklægning. Så det handler bare om, hvilke ønsker og behov, du har til dine nye gardiner. Vi forstår godt, at det kan være svært at finde frem til den bedste gardinløsning, så lad os vejlede dig. Vi er gardineksperter, så hvorfor ikke lade os rådgive dig, så du får den bedste løsning. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige gardin til din ovenlysvindue og skråvindue.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende online. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke forskellige gardinprøver til dine nye ovenlysgardiner.    

SKRÅ VINDUER MED BRUG FOROVENLYSGARDINER

GARDINER TILVELUX VINDUER

Hos ROOM8 kan du få de lækreste gardiner til dine VELUX vinduer. Vi har alt fra plisségardiner til rullegardiner, når du er på udkig efter gardiner til dine VELUX skråvinduer eller ovenlysvinduer. Vores gardiner er fra Kirsch, og derfor kan vi hos ROOM8 lave præcis de gardiner, som du ønsker til dine VELUX vinduer. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Book vores gardinbus og få et uforpligtende og en god pris på dine nye gardiner til VELUX vinduer.