Gardiner til ovenlysvinduer og skråvinduer

Er du på udgik efter et gardin til dit ovenlysvindue og dit skråvindue?

Book vores gardinbus gratis og uforpligtende

Nyt gardin til dit ovenlysvindue?

Hos ROOM8 har vi et stort udvalg af gardiner til dit ovenlysvindue. Du kan få alt fra et rullegardin til et plisségardin med og uden mørklægning. Så det handler bare om, hvilke ønsker og behov, du har til dine nye gardiner. Vi forstår godt, at det kan være svært at finde frem til den bedste gardinløsning, så lad os vejlede dig. Vi er gardineksperter, så hvorfor ikke lade os rådgive dig, så du får den bedste løsning. Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige gardin til din ovenlysvindue og skråvindue.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende online eller hos din nærmeste ROOM8. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke forskellige gardinprøver til dine nye ovenlysgardiner.    

Gardiner til ovenlysvinduer og skråvinduer - ROOM8

Skrå vinduer med brug for ovenlysgardiner

Gardiner til velux vinduer

Hos ROOM8 kan du få de lækreste gardiner til dine VELUX vinduer. Vi har alt fra plisségardiner til rullegardiner, når du er på udkig efter gardiner til dine VELUX skåvinduer eller ovenlysvinduer. Vores gardiner er fra Kirsch, og derfor kan vi hos ROOM8 lave sstortest de gardiner, som du ønsker til dine VELUX vinduer. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Book vores gardinbus og få et uforpligtende og en god pris på dine nye gardiner til VELUX vinduer. 

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen