Gardiner med mørklægning

Hos ROOM8 har vi et stort udvalg af forskellige gardintyper med mørklægning. Lys er dejligt, men nogle gange har du sikkert behov for at kunne lukke lyset ude, fx i et soveværelse. I sommerhalvåret, hvor det sent bliver mørkt og tidligt lyst, er det specielt rart at kunne skabe nat i en lys tid.

Hvilken mørklægning skal du så vælge? Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Mange former for mørklægning af gardiner

Mørklægning hører sig til andet end rullegardiner. Hos ROOM8 har vi både stofgardiner, rullegardiner, foldegardiner, lamelgardiner og plisségardiner med og uden mørklæggende effekt. Så hos os kommer mørklægning i mange former. Det handler bare om, hvilken form, du bedst kan lide. 

Hos ROOM8 kan vi guide dig til dén mørklægning, der passer bedst til dit hjem og dine behov. Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen