GARDINER EFTER MÅL

Hos ROOM8 er vi eksperter i gardiner efter mål. Vi ved, at vinduer og døre findes i både standardmål og specialmål, men hos ROOM8 er størrelsen på dine vinduer og døre undersordet. Vi laver nemlig gardiner til alle størrelser af vinduer og døre - det skulle lige være med undtagelse af runde vinduer.

Som gardinspecialister er vores fornemmeste opgave at give dig gardiner, der passer som hånd i handske til dine vinduer og døre. Så når du køber gardiner hos ROOM8, giver vi dig opmålingsgaranti. Du skal bare læne dig tilbage - og så gør vi opmålingsarbejdet for dig. Hvis vi mod forventning skulle måle forkert, kommer i hjem til dig igen og måler op til nye gardiner. Kun det bedste er godt nok, når du handler hos ROOM8. Vi går nemlig op i hver eneste cm.

GARDINER I SPECIALMÅLTIL GODE PRISER

Skræddersyede gardiner lyder så fint, og det synes vi egentlig også, det er. Men bare fordi det er fint, behøver det ikke være dyrt. Vi har nemlig gjort op med modellen omkring, at gardiner efter mål skal koste en formue plus din førstefødte. Så vores priser er lavere end de gængse skræddersyede gardiner, og hvis vi mod forventning ikke skulle være billigst, så har vi Prismatch Plus. Med Prismatch Plus matcher vi prisen på gardiner i specialmål og giver derudover 8% i rabat. Så du skal endelig bare indhente alle de tilbud på skræddersyede gardiner, som du overhovedet kan komme til, for vi vil være billigst. 

Book gardinbussen gratis og uforpligtende, og lad os give dig et tilbud, hvor skræddersyede gardiner ikke koster en formue.

 

FORDELENE VED SPECIALSYEDE GARDINER

Som specialister i skræddersyede gardiner er vi naturligvis begejstrede for gardiner i specialmål, og vi vil gerne dele ud af nogle af de fordele, der er ved gardiner i specialmål.

Fordel nr. 1: Ved specialsyede gardiner får du gardiner, der passer perfekt til dine vinduer - uanset om du har vinduer i standardmål eller specialmål. Du undgår altså større eller mindre gab mellem vindueskarm og gardin. Det kan være en både praktisk - og æstetisk fordel. Ved mørklægningsgardiner kan gab mellem karm og gardin forringe selve mørklægningen. Ved andre gardiner, der blot skal skærme af for indkig og skarp sollys, kan gab ødelægge udtrykket i en ellers smuk indretning. Vi plejer at sige, at hver cm tæller.

Fordel nr. 2: Ved gardiner i specialmål far du et stort udvalg af materiale og farver. Du skal altså ikke nøjes med enkelte standarder - du kan vælge den kombination, der passer bedst til din smag og din indretning. Det gør hvert enkelt gardin unikt.

Fordel nr. 3: Når du køber skræddersyede gardiner hos ROOM8 kommer vi hjem til dig med gardinbussen. Her kan du i ro og mag se og mærke stofprøver i de rammer, hvor gardinerne reelt skal hænge - nemlig hjemme hos dig. Vi synes, at det er den bedste måde at finde den helt rigtige gardinløsning på. Her kan vi komme med den bedste rådgivning, da vi kan tage udgangspunkt i dine rammer, dit hjem, vinduer, lysindfald, indkig, udkig og meget mere, som vi tager højde for, når vi rådgiver omkring dine nye specialsyede gardiner. 

Det var helt kort 3 fordele ved specialsyede gardiner, og hvis det lyder som noget for dig, så kan du booke gardinbussen helt gratis og uforpligtende. Så finder vi en dag, der passer ind i din kalender. Vi glæder os til at hjælpe med at finde de helt rigtige gardiner hjem til dig.