Gardiner efter mål

Hos ROOM8 er vi eksperter i gardiner efter mål. Så hvis du er på udgik efter skræddersyede gardiner til dine vinduer og døre, så er du landet det helt rette sted.

Som hånd i handske - skræddersyede gardiner

Hos ROOM8 ved vi, at dit hjem er helt unikt, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke gardiner der pryder det. Vi leverer gardiner, der passer som hånd i handske til dine vinduer og døre. 

Vores ønske er at give dig den bedste oplevelse, kvalitet og pris. Derfor giver vi opmålingsgaranti hos ROOM8. Så er du sikret, at dine nye gardiner passer perfekt til dine vinduer og døre. Læs mere om opmålingsgaranti her. Når du bestiller dine nye gardiner hos ROOM8, slipper du altså for selv at måle op, og dermed måle forkert. Det kan nemlig blive en ret dyr løsning.

Som ægte gardineksperter glæder vi os til at hjælpe dig med dine nye gardiner. Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk, eller kontakt din nærmeste ROOM8.     

(Save/Reload to see result)

BOOK GARDINBUSSEN

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

Med venlig hilsen