GARDINER FORBEDRE AKUSTIKKEN.

Hallo-o-o-o... Giver dit hjem eller enkelte rum efterklang? Så er gardiner en både æstetisk og funktionel løsning. Det kan være alt fra stofgardiner til foldegardiner. Det handler bare om at bryde de store flader, der måtte være i rummet. Vi kender alle følelsen af, at et rum giver genlyd, og det er ikke just en eftertragtet lyd. Ved at hænge forskellige former for gardiner op, absorberer gardinerne dele af lyden, således du slipper for efterklangen. 

Men det er ikke alene i hjemmet, akustikken kan forbedres – også på arbejdspladsen kan der være behov for lyddæmpning. Det gælder eksempelvis ved store åbne kontorlandskaber, hvor gardiner kan gøre en verden til forskel. Det er en enkelt og simpel måde at forbedre arbejdsmiljøet på. Ud over at være en funktionel løsning på et akustikproblem giver gardiner også hygge og personlighed.

Hos ROOM8 får du gardiner efter mål til dine vinduer og døre. Vi har et stort udvalg af stofgardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner, foldegardiner og lamelgardiner. De forskellige gardiner kommer i et utal af farver, mønstre og stoffer, så du vil altid kunne finde noget efter din smag.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til at forbedre akustikken i dit hjem eller på din arbejdsplads. Book gardinbussen helt gratis og uforpligtende så hjælper vi dig med at finde den bedste gardinløsning.