Forbedr akustikken med gardiner

Hallo-o-o-o... Giver dit hjem eller enkelte rum efterklang? Så er gardiner en både æstetisk og funktionel løsning. Det kan være alt fra stofgardiner til foldegardiner. Det handler bare om at bryde de store, bare flader, der måtte være i rummet.

Vi kender alle følelsen af, at et rum giver genlyd, og det er ikke just en eftertragtet lyd. Ved at hænge forskellige former for gardiner op, absorberer gardinerne dele af lyden, så du slipper for efterklangen. Det er ikke alene i hjemmet, akustikken kan forbedres – også på arbejdspladsen kan der være behov for lyddæmpning. Det gælder fx ved store åbne kontorlandskaber, hvor gardiner kan gøre en verden til forskel. Det er en enkelt måde at forbedre arbejdsmiljøet på. Ud over at være en funktionel løsning på et akustikproblem giver gardiner også hygge og personlighed.

Hos ROOM8 får du gardiner efter mål til dine vinduer og døre. Vi har et stort udvalg af stofgardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner, foldegardiner og lamelgardiner. De forskellige gardiner kommer i et utal af farver, mønstre og stoffer, så du vil altid kunne finde noget efter din smag.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner til at forbedre akustikken i dit hjem eller på din arbejdsplads. Book gardinbussen helt gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8. Så kommer vi hjem til dig eller hen på din arbejdsplads og finder den bedste gardinløsning.

(Save/Reload to see result)

BOOK ET BESØG

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

ROOM8