Fold ind

Fold ud

Så simpelt er et foldegardin. Og vi vil gerne være med til at finde det helt rigtige gardin hjem til dig.

Book gardinbussen

Bløde folder

Foldegardiner er som navnet lyder gardiner, der foldes. Nogle omtaler dem også som liftgardiner, men vi holder os til foldegardiner. Med et foldegardin kan du skabe en hyggelig stemning. Foldegardinets gardinstof danner bløde folder og kan virke mindre stramt end ved andre former for solafskærmning. Men det er egentlig bare et spørgsmål om smag. Uanset hvad du er til, vil vi gerne hjælpe dig med dine nye gardiner.

Book gardinbussen online, eller kontakt din nærmeste ROOM8. Så kommer vi og hjælper dig med dine gardindrømme.

Dagslys eller

mørklægning

Når du skal have nye foldegardiner, kan du vælge, om du vil have med eller uden mørklægning. Nogle rum inviterer til mørklægning, fx på et soveværelse hvor det kan være rart at holde sollyset ude. Det er helt op til dig og dine behov. Når du vælger dine nye foldegardiner hos ROOM8, har du valgmuligheden. Vi ved nemlig, at alle ikke har samme behov.

Book gardinbussen gratis og uforpligtende på rm8.dk eller hos din nærmeste ROOM8. Så kommer gardinbussen hjem til dig, når det passer ind i din kalender. Her kan du i ro og mag se og mærke forskellige tekstiler med og uden mørklægning til dine foldegardiner. 

Monteringstyper

Indvendig montering

Foldegardinet ovenfor er med indvendig montering. Vi klarer naturligvis monteringen, men det kan være, at du synes, det er pænest, at man kan se selve vindueskarmen, når du har rullet dine foldegardiner ned. Så skal du vælge indvendig montering. 

Udvendig montering

Foldegardinet ovenfor er med udvendig montering. Vi står selvfølgelig for monteringen, men du kan vælge, at din vindueskarmen skal være gemt væk, når du ruller dine foldegardiner ned. Så skal du vælge udvendig montering. 

Snoretræk og kædetræk

Snoretræk

Når du skal have nye foldegardiner, kommer de som standard med hvidt snoretræk som vist ovenfor. 

Kædetræk

Når du vælger foldegardiner, leveres de som standard med hvidt snoretræk. De kan dog også leveres i en specialudgave med hvidt kædetræk.

BOOK ET BESØG

Når du booker et besøg af gardinbussen hos ROOM8, er det helt gratis og uforpligtende. Du udfylder bare kontaktformularen, og så kontakter vi dig efterfølgende hurtigst muligt inden for 2 hverdage og finder en tid, der passer ind i din kalender. Så kommer vi hjem til dig, så du i ro og mag kan se og mærke på forskellige gardinprøver. Du får her professionel sparring om din gardinløsning, og vi laver en præcis opmåling af dine vinduer og døre. Inden vi siger tak for i dag, har du et tilbud på nye gardiner.

Det var dét – helt enkelt. 

Vi glæder os til at hjælpe dig med dine nye gardiner.  

ROOM8